Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTO Priateľke kúpil k 30. narodeninám pohár so zaľúbeným odkazom: Keď zbadal, čo vygravírovali, zhrozil sa

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: profimedia.sk)

MANCHESTER - Daniel Varey chcel svojej priateľke k narodeninám kúpiť personalizovaný pohár so zamilovaným odkazom. Stala sa však chyba a jeho priateľku čakalo zábavné prekvapenie. Na pohári bol totiž vygravírovaný úplne iný odkaz.

Dvadsaťosemročný Daniel z Manchestru sa rozhodol, že svojej priateľke Hayley Woodwardovej kúpi pri príležitosti jej tridsiatych narodenín jedinečný darček. Zvolil personalizovaný pohár s nápisom "Všetko najlepšie k 30. narodeninám, princezná, milujem ťa". Zámer bol síce pekný, no jeho realizácia zlyhala. "Keď som objednával pohár, pridal som niečo do sekcie ‚poznámka k nákupu‘ a ďalšie poznámky k výrobe," vysvetľuje mladík. V čase, keď pohár na džin objednával, pri ňom sedela Hayley, takže sa to snažil urobiť tajne. Už vtedy mal nepríjemný pocit, že sa niečo na objednávke pokazí.

FOTO Priateľke kúpil k
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Daniel Varey)

A stalo sa. Darček prišiel zabalený, takže Varey ho nevidel predtým, ako ho priateľka rozbalila. Tá sa po tom, ako ho zbadala, zatvárila čudne. Nerozumel tomu a povedal jej, že do odkazu na pohári vložil celé svoje srdce aj dušu. Potom mu ho ale ukázala a Daniel zostal úplne ponížený. Na pohári boli totiž vygravírované poznámky zo sekcie "poznámky k nákupu". "Môžete to doručiť do pondelka, ak je to možné, vtedy má totiž 30. narodeniny. Pekné," znie odkaz.

FOTO Priateľke kúpil k
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Našťastie, dvojica má veľký zmysel pre humor a Hayley napokon ocenila priateľovu snahu a dokonca si už v ňom zarobila svoj obľúbený drink - džin s ružovou limonádou. "Pohár je perfektný, totálne veselý. Toto sa môže stať len nám," uzavrela Woodwardová. 

Viac o téme: DarčekTrapasNarodeniny
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu