Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Žena nehanebne masturbovala v obchode IKEA: Rázna reakcia švédskeho giganta

(Zdroj: Twitter/Barstool Sports)

PEKING - Obchodný dom IKEA oznámil, že v blízkej budúcnosti sprísni bezpečnostné opatrenia vo svojich predajniach. Donútil ho k tomu nemravný incident, ku ktorému došlo v jednej z čínskych prevádzok. Žena v nej masturbovala priamo pred kamerou.

Približne dvojminútové pornografické video zachytáva neznámu ženu, oblečenú len v bielej košeli, ako sa uspokojuje v rôznych sekciách v predajni s nábytkom. Zatiaľ čo ľudia prechádzajú popri nej, ona sedí na pohovke, dotýka sa svojich intímnych partií a potom natrčí svoj nahý zadok priamo do kamery. Neskôr sa posadí na posteľ s rozkročenými nohami, vyzlečie si košeľu a pokračuje v nemravných aktivitách.

Zábery boli zverejnené na čínskej sociálnej sieti, krátko nato ho ale odtiaľ stiahli. Ešte predtým sa však dostalo k samotnému švédskemu nábytkárskému gigantovi. Jeho predstavitelia incident ostro odsúdili. "Rozhodne odsudzujeme takéto správanie a okamžite sme ho nahlásili na polícii v meste, kde k incidentu došlo," informuje IKEA vo svojom stanovisku. Okrem toho plánuje zaviesť prísnejšie opatrenia v oblasti bezpečnosti a požiadala svojich zákazníkov, aby sa v jej prevádzkach pohybovali "civilizovaným spôsobom".

Milenci (35, 38) si to rozdali priamo pred deťmi: Nechutný sex, za ktorý budú pykať

Vzhľadom na to, že vo videu nikto nenosí na tvári rúško, predpokladá sa, že vzniklo ešte pred vypuknutím pandémie. Nie je to prvýkrát, čo sa na inak prísne kontrolovaných čínskych sociálnych platformách objavilo video s explicitným obsahom. Pekingská pobočka predajcu oblečenia značky Uniglo sa preslávila v roku 2015 po tom, ako v skúšobnej kabínke sexovala istá dvojica. 

Viac o téme: Ikea ČínaMasturbácia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu