Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO Reportér hlásil správy z domu, a pritom sa sám usvedčil z nevery: Pozrite sa vpravo!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Youtube/REPLAY TV)

MADRID - Karanténa a nedobrovoľný pobyt doma nezriedka prináša aj kuriózne situácie. Najmä počas videokonferencií a živých prenosov, kedy každý môže vidieť, čo sa odohráva vo vašom dome. Španielsky hlásateľ nechtiac ukázal, čo sa deje v tom jeho. Ups!

Štyridsaťjedenročný novinár Alfonso Merlos pred pár dňami vysielal naživo zo svojho domu, keďže v Španielsku stále platia obmedzujúce opatrenia. Uprostred jeho prejavu sa za jeho chrbtom mihla neznáma, takmer nahá žena. A nebola to jeho oficiálna partnerka!

Toto odhalenie okamžite spustilo špekulácie o tom, že Alfonso je neverný Marte Lopezovej, s ktorou chodí. Pozornému zraku užívateľov neušlo, že tou neznámou ženou oblečenou len v podprsenke by mohla byť 27-ročná kráska a Merlosova kolegyňa zo spravodajstva Alexia Rivasová. 

Alexia Rivasová
Zobraziť galériu (3)
Alexia Rivasová  (Zdroj: Twitter/Alexia Rivas)

Merlos sa po prevalení škandálu na pár dní odmlčal, no potom vydal vyhlásenie, v ktorom potvrdil, že Rivasová ho naozaj "navštívila" a Marte sa ospravedlnil. Zároveň však priznal, že s Lopezovou sa už pred istým časom rozišiel.  "Ak si myslíte, že moje správanie nebolo korektné, nemám problém požiadať vás o odpustenie, hoci som nikdy nechcel nikomu ublížiť," kajal sa reportér pred národom. Krátko nato prehovorila aj Alexia, ktorá potvrdila, že s atraktívnym kolegom momentálne randí. "Nikomu som nerozbila vzťah, povedal mi, že už je "single". Randíme spolu zhruba tri týždne," vyhlásila. 

Merlos a Lopezová
Zobraziť galériu (3)
Merlos a Lopezová  (Zdroj: profimedia.sk)

Čo by to bol ale príbeh bez zápletky, nakoniec sa ozvala aj Marta, ktorá tvrdí, že sa s Merlosom nerozišla. Dvojica sa vraj len pohádala kvôli Lopezovej bývalému priateľovi, s ktorým má syna. Potom sa štyri dni nevideli a práve počas tohto obdobia sa Alfonso zblížil s Alexiou. Navyše existuje podozrenie, že títo dvaja porušili ešte stále platné protikaranténne opatrenia o sociálnom odstupe. 

Viac o téme: NovinárVysielanieNevera Alfonso merlos
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu