Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

VIDEO vhodné len pre silné povahy: Mladík šiel preskúmať podkrovie, horor v priamom prenose!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Twitter/Rob Savage)

LONDÝN - Rob Savage z Londýna naživo vysielal moment, kedy sa išiel pozrieť do podkrovia, odkiaľ sa už dlhší čas ozývali podivné zvuky. V jednom momente dostal takmer infarkt, priamo pred ním sa totiž zjavilo... Nižšie sa dozviete rozuzlenie.

Rob svojim kamarátom povedal, že si pred časom všimol, ako v jeho podkroví niečo praská a počuť odtiaľ kroky. Pred pár dňami preto vzal kameru a vybral sa preskúmať, čo sa tam hore deje. Priateľom všetko vysielal cez videochat. Na zázname vidno, ako sa vyšplhá po rebríku hore a s baterkou v ruke otvorí dvierka. Opatrne nazerá do tmavého priestoru, atmosféra je dusná a cítiť strach. Scéna ako vystrihnutá z hororu. A presne tak sa video aj končí. Ako sa totiž mladík obhliada navôkol, zrazu sa pred ním zjaví malé zakrvavené dieťa a začne na neho vrieskať. Rob spadne na zem a nehýbe sa. 

VIDEO vhodné len pre
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Twitter/Rob Savage)

Jeho priatelia sú v šoku a totálne vydesení. Nechápu, čo sa práve stalo. Už keď sa chystá jeden z nich kamarátovi zavolať, aby zistil, či je v poriadku, ďalší sa ozve a spýta sa: "To je úžasné, ako si to spravil?"

Pravdou totiž je, že Savage je známy filmár a režisér hororov, ktorý sa rozhodol si vystreliť zo svojich kamarátov. Ide zrejme o ten najstrašidelnejší kanadský žartík, aký sa za posledné obdobie objavil na internete, čo dokazujú aj reakcie užívateľov. "Takmer som vyskočil z kože. Fakt desivé," napísal jeden. "Predpokladal som, že to bude nejaká búda, ale i tak som sa poriadne zľakol!," pridal sa ďalší. 

Viac o téme: HororKanadský žart
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu