Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

KORONAVÍRUS VIDEO Turista odignoroval karanténu, miestni obyvatelia mu to dali pekne vyžrať

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Youtube/This Funny World !)

SHEFFIELD - Tento chlapík z britského Sheffieldu úplne odignoroval vládne nariadenia. Napriek karanténe odišiel do 185 kilometrov vzdialených hôr vo waleskom národnom parku Snowdonia. Miestni obyvatelia nenechali nič na náhodu a okamžite kontaktovali políciu.

Ľudia zastavili neznámeho chlapa, ktorý autom šoféroval takmer dvesto kilometrov len preto, aby sa dostal do hôr v národnom parku vo Walese. Muž pritom vôbec nerešpektoval, že má byť v karanténe, našťastie však narazil na nahnevaných obyvateľov.

Aled Wyn Williams z neďalekej dediny Bala nahral video, v ktorom kráča k vodičovi a oboznamuje ho s faktami. Mladík z ničoho nič vytiahol telefón a Williamsa si začal fotografovať. "Čo to, sakra, robíš?" zakričal nahnevaný Williams na cudzinca. Neskôr dodal, že ho rozzúril nedostatok rešpektu. 

KORONAVÍRUS VIDEO Turista odignoroval
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/This Funny World !)

Aledovi Wynovi sa podarilo zistiť, že chlap mieril smerom od Bala na hlavnú cestu. Po chvíli nezodpovedného šoféra zastavil spoločne so svojím kamarátom Oswynom Robertsom. Okamžite zalarmovali políciu, ktorá muža zo Sheffieldu usmernila.

Polícia v súčasnosti vyzýva Britov na to, aby nahlásili ľudí, ktorí nedodržiavajú vládne opatrenia. Môžu tak urobiť buď prostredníctvom internetových portálov alebo telefónnych liniek. Táto udalosť by sa mala stať mementom pre všetkých, ktorí porušujú vládne obmedzenia a riskujú tak prenos nákazy.

Viac o téme: WalesKaranténaKoronavírus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu