Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

FOTO Šialenosť na farme: Prasa prehltlo krokomer, potom ho vylúčilo a TOTO nasledovalo!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LEEDS - Na farme v severnom Anglicku došlo ku skutočne bizarnej udalosti. Jedno z prasiat zožralo krokomer, ktorý bol pripevnený na druhom prasati. Meď v batérii však spôsobila požiar v trupe zvieraťa, ktorý sa rozšíril do celého objektu. Museli zasiahnuť hasiči.

Na farme neďaleko Leedsu v anglickom grófstve Yorkshire tamojšie prasatá majú na svojich telách pripevnený krokomer, ktorý meria ich pohyb a dokazuje tak, že žijú naozaj vo voľnom výbehu. Jedno z prasiat však prehltlo krokomer toho druhého. Po tom, ako ho vylúčilo, ale zapracovala nešťastná náhoda. Meď v batérii zariadenia začala v kombinácii s hnojom a senom horieť. Oheň sa rozšíril do celého objektu o rozlohe 75 metrov štvorcových.

K incidentu došlo 7. marca okolo druhej hodiny popoludní. Na miesto okamžite dorazili hasiči, ktorí sa snažili zachrániť ostatné ošípané. "Plamene tleli a zo zeme stúpal dym," opísal miesto nehody manažér hasičskej posádky Russell Jenkins. 

Ľudia sú zhrození z VIDEA z čínskeho zábavného parku: Bungee jumping testovali na prasati!

V správe na Twitteri hasiči neskôr informovali, že žiadne z prasiat neuhorelo. V posledných rokoch sa lítium-iónové batérie v osobných zariadeniach, ako sú mobilné telefóny či e-cigarety, už viackrát samovoľne zapálili a spôsobili tak svojim majiteľom vážne popáleniny. 

Viac o téme: PrasaPožiarFarma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu