Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Dievčina (20) otehotnela s chlapcom (13): Nemohol som povedať nie, stále ma prosila o sex!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

READING - Dvadsaťročná Leah Cordiceová pred časom sexuálne zneužila vtedy iba trinásťročného chlapca. Údajne s ním spávala dvakrát mesačne v priebehu jedného roka. Napokon s ním aj otehotnela. Jej manžel veril, že otcom dieťaťa je on. DNA testy ale potvrdili, že ho splodila so svojím maloletým milencom.

Cordiceová z anglického Windsoru mala sedemnásť, keď podnapitá navštívila vtedy trinásťročného chlapca v jeho dome. Vošla do izby, kde hral na počítači videohry, stiahla mu nohavice a začala ho bozkávať a objímať. Potom sa spolu vyspali. Odvtedy sa dvojica stýkala pravidelne, pričom nepoužívali ochranu, takže nie je prekvapivé, že dievčina s chlapcom otehotnela. 

Dievčina (20) otehotnela s
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

O ich pomere sa ale neskôr dozvedela polícia, ktorá Leah obvinila z piatich prípadov sexuálneho zneužitia neplnoletého chlapca. Keď sa jej priateľ, teraz už manžel, dozvedel, že je tehotná, veril, že otcom dieťaťa je on. V skutočnosti ním bol ale dotyčný chlapec, čo dokázali aj testy DNA. Z celej veci je údajne zničený. 

FOTO Tínedžerka (14) tvrdila, že otehotnela s 10-ročným Ivanom: Nakoniec odhalila krutú pravdu

"Nemohol som povedať nie, stále ma prosila o sex. S človekom by ste mali spať len vtedy, keď ho milujete. Teraz viem, že ona sa o mňa vôbec nezaujímala," vyhlásil na súde v meste Reading. Cordiceová všetko poprela, konanie aj naďalej pokračuje.

Viac o téme: SexSexuálne zneužitieTehotenstvo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu