Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

FOTO Starenku (83) vyhlásili za mŕtvu, o 10 hodín neskôr ožila! Šokujúce slová kňaza

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: profimedia.sk)

STRYŽAVKA - Osemdesiattriročnú Kseniu Didukhovú vyhlásili lekári za mŕtvu v jej dome na Ukrajine. Rodina nebohej už začala pripravovať kar, najala kňaza a človeka, ktorý babičke vykope hrob. O desať hodín neskôr však začala prejavovať známky života. Potom ostatným povedala, že videla nebeské kráľovstvo a svojho mŕtveho otca.

Táto starenka z mesta Stryžavka na stredozápade Ukrajiny akoby zázrakom ožila. Pred pár dňami ju našli príbuzní bez známok života, čo potvrdili aj privolaní lekári, ktorí ju vyhlásili za mŕtvu. Rodina preto začala s organizáciou pohrebného obradu. Nikto vtedy ešte netušil, že o desať hodín neskôr Ksenia doslova vstane z mŕtvych. "Otvorila som oči a okolo mňa stáli ľudia v bielom. Myslela som, že sú to anjeli, ale boli to lekári. Zrejme mi dal Boh milosrdenstvo," vyhlásila. 

FOTO Starenku (83) vyhlásili
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Jej dcéra Teťana Potomčenková uviedla, že záchranári prišli do domu okolo šiestej ráno po tom, čo Didukhová vážne ochorela. Podľa lekárov už nemalo zmysel prevážať ju do nemocnice, pretože jej nenahmatali pulz. 

FOTO Starenku (83) vyhlásili
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Šťastím bolo, že Teťana sa so svojou mamou naposledy lúčila ešte okolo pol ôsmej pred pohrebom. Všimla si ale, že matkino čelo je teplé. Teplé boli dokonca aj jej podpazušia. Bola totiž nažive. Tamojší lekári sa s niečím podobným vraj ešte nestretli. Tomu, čo sa stalo, nedokázal uveriť ani kňaz Roman Petrik. "Došlo k zázraku vzkriesenia," vyhlásil. 

Viac o téme: UkrajinaZázrakZmŕtvychvstanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu