Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

VIDEO Medzinárodná vesmírna stanica zachytila UFO: Nedokázali ho identifikovať ani v NASA

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Youtube/mordoc smaug)

WASHINGTON - Nadšenec UFO Scott Waring zverejnil zábery z Medzinárodnej vesmírnej stanice. Je presvedčený o tom, že predmet, ktorý je na nich zachytený, má mimozemský pôvod. Kužeľovité teleso vznášajúce sa v blízkosti stanice totiž nedokázali identifikovať ani pracovníci NASA.

Kamera medzinárodnej vesmírnej stanice (ISS) zachytila teleso, ktoré NASA nechce príliš komentovať. Video predmetu vznášajúceho sa nad zemeguľou zverejnil na sociálnej sieti Scott Waring, ktorý nepochybuje o tom, že má mimozemský pôvod.

Objekt je veľký približne ako autobus a pohybuje sa rýchlosťou 7,8 km/s, čiže zhruba rovnako rýchlo ako vesmírna stanica. Na záver sa začne rýchlo pohybovať nahor a zanecháva za sebou zelený svetelný lúč. 

VIDEO Medzinárodná vesmírna stanica
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/mordoc smaug)

"To sú zábery NASA, nerobil som ich ja. Sú z nich rovnako bezradní ako ja a nevedia, čo to je," vysvetľuje Waring. Počas prenosu je ešte počuť zamestnancov NASA, ako diskutujú o údržbe stanice. Lokalizácia objektu je však aj naďalej utajená a skromné sú aj oficiálne informácie týkajúce sa videa. "Vyzerá to tak, že objekt má tvar kužeľa. Nikdy som nevidel modul v takomto tvare. Ak je to vojenský predmet, ide o prísne tajnú technológiu amerických vzdušných síl," pokračuje Scott. 

VIDEO Muž sa plavil na trajekte, na oblohe spozoroval záhadný úkaz

Užívateľov najviac zaujíma dôvod, prečo robia v NASA toľko tajností a prečo pri spozorovaní cudzieho telesa v blízkosti vesmírnej stanice nezabezpečili živé vysielanie tak, ako zvyčajne.

Viac o téme: UfoNasa Medzinárodná vesmírna stanica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu