Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Len 11-ročné dievča porodilo vo vani! Šokujúce detaily počatia jeho dieťatka

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

ST. LOUIS - Muž spolu so ženou z amerického štátu Missouri sú obvinení z ohrozovania zdravia dieťaťa a sedemnásťročný chlapec čelí obvineniu z incestu a znásilnenia jedenásťročného dievčaťa. To malo porodiť dieťa doma vo vani. Tínedžer priznal, že dievčinu znásilnil viac ako stokrát. Netušil, že je tehotná.

11. februára do zdravotníckeho centra svätého Jozefa v Missouri prišiel muž s novonarodeným dieťaťom. To malo stále pupočnú šnúru s placentou. Nezvyčajný prípad zaujal políciu, ktorá následne spustila vyšetrovanie. Ukázalo sa, že matkou dieťaťa je len jedenásťročné dievča, ktoré opakovane znásilňoval istý sedemnásťročný chlapec. Podľa všetkého išlo o súrodencov. Vyšetrovatelia zistili, že muž, ktorý navštívil zdravotnícke centrum, bol v Spojených štátoch ilegálne a pred časom bol dokonca deportovaný. 

Len 11-ročné dievča porodilo
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Muž spočiatku tvrdil, že dievčinu nepozná. Neskôr ale priznal, že sú rodina. Vraj netušil, že je tehotná a že ju tínedžer opakovane znásilňoval až do pôrodu. "S dievčaťom som sexoval asi stokrát, ale nevedel som o tom, že čaká dieťa," priznal sa chlapec na polícii. Žena, pravdepodobne matka oboch mladistvých, je obvinená zo zanedbania starostlivosti o dieťa a jej syn zase z incestu a znásilnenia. Všetci traja vrátane dospelého muža skončili vo väzení.

Viac o téme: ZnásilnenieSexuálne zneužívanieIncest
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu