Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Otec nechal dcéru (14) na letisku a odletel na dovolenku! Krutý dôvod, doteraz sa s ním nebaví

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Otec opustil svoju štrnásťročnú dcéru na letisku, pretože platnosť jej pasu mala vypršať o dva mesiace. Do lietadla preto nastúpil len so svojou manželkou a dvomi ďalšími deťmi. Priznal, že z komplikovanej situácie bol nešťastný, no jeho dcéra už na jednej dovolenke bola a ostatné deti nie, preto sa rozhodol tak, ako sa rozhodol.

Po rokoch sporenia sa nemenovaný muž spolu s manželkou a tromi deťmi vo veku deväť, jedenásť a štrnásť rokov vybral na prvú dovolenku do zahraničia. Jeho najstaršia dcéra z predchádzajúceho manželstva už na jednej dovolenke bola so svojou matkou, ale ďalšie dve deti ešte nikdy nevycestovali z krajiny. Rodina si preto vybavila úplne nové pasy, štrnásťročná dievčina tak ale neurobila. Otec vysvetlil, že požiadal bývalú manželku, aby dcére vyplnila online formulár s údajmi o cestovnom pase. Jeho bývalá partnerka to odmietla a uviedla len dátum skončenia platnosti pasu. Na letisku potom zistili, že platnosť pasu mala skončiť už o dva mesiace. 

Otec nechal dcéru (14)
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Letecká spoločnosť nedovolila, aby najstaršia dcéra letela s rodinou. Podľa ich pravidiel musí byť pas platný minimálne ďalších šesť mesiacov, v opačnom prípade človek nemôže vycestovať. Mužova manželka nesúhlasila s návrhom, aby išla na dovolenku s mladšími deťmi sama. Po diskusii sa rozhodli, že najstaršiu dcéru nechajú na letisku a odletia bez nej. "Prirodzene, moja dcéra bola veľmi rozrušená, sľúbil som jej, že ju vezmem na ďalšiu dovolenku, keď si obnoví pas. Vôbec som ju tým ale neupokojil," uviedol otec, ktorý požiadal svojho otca, aby pre vnučku zašiel na letisko. Zo svojho rozhodnutia bol však stále nešťastný. Keď sa vrátil naspäť domov, jeho dcéra sa s ním odmietla stretnúť. "Som úplne mimo. Iba moje mladšie deti sa skutočne tešili z dovolenky, ja a moja žena sme boli znepokojení kvôli tomu, že sa s nami najstaršia dcéra nebaví," prezradil muž. 

Dievčina (22) len o vlások unikla katastrofe na dovolenke v Grécku! FOTO, ktoré tomu zabránilo

So svojím problémom sa preto obrátil na Reddit, kde prosí ľudí o ich názor, či sa zachoval správne. Názory sa líšia. Kým jedni kvitujú, že muž nechal svoju dcéru na letisku a kvôli mladším deťom nezrušil dovolenku, ďalší tvrdia, že svojím rozhodnutím dcéru veľmi sklamal. 

Viac o téme: DovolenkaLetiskoCestovný pas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu