Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

VIDEO Turisti sa prechádzali v parku: Začuli mrazivé vytie a potom zažili ešte väčší šok!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Youtube/We Do It Outdoors)

LORE CITY - Internet je plný divného videa, na ktorom je podľa viacerých užívateľov zachytený bigfoot. Natočili ho dvaja turisti v parku Salt Fork v americkom Ohiu, ktorí v lese našli veľa srsti a vlasov. Následne začuli mrazivé vytie. No a nakoniec sa údajne objavil aj jeho pôvodca.

YouTube je plný videí, ktoré podľa slov ich autorov zachytávajú bigfoota, mýtického ľudoopa, ktorý sa údajne objavuje v lesoch Severnej Ameriky. Ďalšie takéto zábery sa objavili na kanáli "We Do It Outdoors" a je poriadne desivé. Zachytáva dvoch turistov, ako sa prechádzajú po štátnom parku v Ohiu, keď narazia na kôpku srsti a kostí. Domnievali sa, že je to roztrhaný jeleň, potom začuli čudné vytie, ktoré ich veľmi znepokojilo. Vyslali preto dron, aby neznáme zviera natočili na kameru.

VIDEO Turisti sa prechádzali
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/We Do It Outdoors)

Keď si pozreli zábery, neverili vlastným očiam. Podľa ich slov totiž medzi stromami prechádzal bigfoot. "Pozri na to, nie je to človek, je strašne chlpatý," znie hlas na videu. V tej chvíli smeroval neznámy tvor hore kopcom a vzďaľoval sa od chlapíkov. Mnohí ľudia považujú video za falošné, vraj ide len o muža oblečeného v čiernom. Každý nech si urobí názor sám.

Viac o téme: OhioBigfoot
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu