Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Chlípna dvojica si to rozdávala na majáku! Rovno pred očami šokovaných turistov na lodi

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

IBIZA - V meste Ibiza na rovnomennom ostrove pohoršil turistov pohľad na pár, ktorý si počas bieleho dňa užíval sex na majáku. Niektorí z nich si poburujúce správanie nakrútili na video. Krátko po incidente sa obscénne zábery objavili v miestnych novinách Periodico de Ibiza. Ich zverejnenie vyvolalo poburujúce reakcie domáceho obyvateľstva.

Maják, ktorý patrí k najväčším zaujímavostiam a lákadlám starej časti mesta Ibiza, chodia denne obdivovať a fotografovať turisti z celého sveta. Toto historicky jedinečné miesto však minulú stredu pritiahlo pozornosť ľudí za nie veľmi príjemných a lichotivých okolností. Turisti plaviaci sa na výletnej lodi si totiž všimli, ako na majáku sexuje mladá dvojica. Boli tak veľmi sústredení na svoju činnosť, že im nevadili ani okoloidúci svedkovia.

Ilustračné foto
Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto  (Zdroj: Getty Images)

Obscénne zábery z lode po niekoľkých hodinách zaplnili titulky miestnych novín a stali sa predmetom ostrých útokov najmä zo strany domácich obyvateľov, ktorí milencov nijako nešetrili. Doteraz nie je známe, či boli aktéri tohto poburujúceho činu zadržaní a potrestaní. Úrady na Baleárskych ostrovoch sa čím ďalej, tým viac snažia potlačiť podobné konanie. Návštevníkov, ktorí prevádzkujú sex na verejných miestach, vykazujú z ostrova nielen na Ibize, ale aj na Malorke. Vláda tiež prísne kontroluje predaj alkoholu a reguluje otváraciu dobu v reštauráciach a baroch, pretože spúšťačom nevhodného správania je vo väčšine prípadov práve zvýšená konzumácia alkoholu. Zavedením prísnych pravidiel kompetentní bojujú proti poškodzovaniu dobrej povesti ostrovov.  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu