Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VIDEO Mladík si kúpil dom, objav v pivnici ho ohromil: TOTO nebolo vôbec zakreslené v plánoch!

(Zdroj: Youtube/Any Time)

TERE HAUTE - Chase Cresgy sa stal majiteľom takmer storočného domu v Tere Haute v americkom štáte Indiana. Počas prehliadky pivničných priestorov ho prekvapil nečakaný objav v podobe záhadnej miestnosti, ktorá nie je zakreslená v plánoch nehnuteľnosti.

Úzka miestnosť pripomína tunel. "Obzeral som kotol a na jednej stene ma upútalo obloženie dverí, o ktorých som vôbec nevedel. Nie sú zakreslené v plánoch," hovorí Chase. Po ich otvorení uvidel nevľúdne pôsobiacu podlhovastú miestnosť. Špinavé steny, odpad na dlážke a staré police v ňom okamžite vyvolali tie najhoršie asociácie. "Napadlo mi, že je to nejaký vražedný tunel. Čakal som všeličo, ale toto mi vyrazilo dych."

Dom postavil v roku 1937 bohatý lekár, ktorý pôsobil v Európe počas prvej svetovej vojny. Nie je jasné, na čo sa záhadná miestnosť používala, ale podobné tunely sa v minulosti spájali najmä  s kriminálnymi aktivitami ako pašovanie drog či obchodovanie s ľuďmi. V tomto prípade je však najpravdepodobnejšie, že ide o bývalý sklad uhlia. 

Viac o téme: NehnuteľnosťZáhadná miestnosť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu