Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Hrôzostrašné VIDEO zo spálne: Muž pokojne spí a netuší, čo sa deje za jeho oknom!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/7NEWS Australia)

LONDÝN - Strašidelné trojminútové video zachytáva muža spiaceho v izbe, ktorého údajne prišiel navštíviť duch. Na záberoch je vidno, ako muža niečo odokryje, odhrnie záclonu a objaví sa to za oknom. Mnohí užívatelia ale podotkli, že ide o fotomontáž.

Na internet sa dostali hrôzostrašné zábery, ktoré zachytávajú neznámeho muža v izbe. Pokojne spí, keď ho niečo náhle odokryje. Následne sa odhrnú záclony na okne a z vonkajšej strany prichádza zvláštna postava. Je evidentné, že sa pozerá na spiaceho chlapíka. Bledá tvár náhle zmizne a objaví sa v diere v stene. Vtedy sa už muž prebudí a zažne svetlo. Nemá potuchy, že ho "diabolská" tvár neustále pozoruje. Napije sa vody a venuje sa telefónu. Tvár si všimne až v momente, keď sa k nemu z diery začne načahovať ruka. V tom momente sa video končí. 

Hrôzostrašné VIDEO zo spálne:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/7NEWS Australia)

Záznam sa objavil na Facebooku s popiskom: "Chlap dostal nečakanú návštevu... zatiaľ čo spal." Nie je známe, kde a kedy boli zábery natočené. Nie všetci sú však presvedčení o pravosti videa. Mnohí tvrdia, že je podvrhom a prácou photoshopu.

"Prečo môže tento ‚duch‘ prejsť oknom, ale najprv musí odhrnúť závesy? Na takýchto videách sa vždy dobre zasmejem," píše sa v jednom komentári. Krissie Pughová dodala, že verí na duchov, ale toto video je podvrh. "Keď sa na to lepšie pozriete, uvidíte, že je to muž s maskou."

Viac o téme: DuchZáhadaParanormálny jav
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu