Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

FOTO Mladík (25) chľastal každý večer alkohol: Zrazu prestal a TOTO sa s ním stalo

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Facebook/Gethin Vaughan Thomas)

BLACKWOOD - V reklamách na produkty na chudnutie často vídame nereálne, upravené fotografie tých, ktorí ich propagujú. Obrázky mladého Walesana sú však z úplne inej kategórie a odrážajú obdivuhodnú premenu. Mladík radikálne zmenil životný štýl a otočil ho zdravším smerom. Za úspech vďačí najmä tomu, že prestal piť alkohol.

Gethinovi Thomasovi sa od vlaňajšieho septembra podarilo zhodiť 25 kilogramov. Svoje rozhodnutie zmeniť životný štýl hodnotí s odstupom času veľmi pozitívne. "Ožieral som sa každý večer, jedol som krížom krážom a bol som spokojný s tým, že si kupujem stále väčšie oblečenie. Jedného pekného dňa som si však povedal, že stačí. Cítil som sa totiž fyzicky veľmi zle a pohľad do zrkadla ma desil," začína svoje rozprávanie. 

Thomas dlho neotáľal a vrhol sa na chudnutie. "Oholil som sa, dal sa ostrihať a hneď som vyrazil do fitka. Bola už noc, ale otvorené je 24 hodín, takže som nič neodkladal a celkom mi vyhovovalo, že tam nie je veľa ľudí," pokračuje. 

FOTO Mladík (25) chľastal
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Gethin Vaughan Thomas)

Svoju cestu k štíhlej a vypracovanej postave starostlivo dokumentoval a so znižujúcim sa číslom na váhe stúpala aj jeho motivácia. Gethin ale zároveň upozorňuje, že nie je dobré, keď sa ľudia snažia chudnutie urýchliť. Žiť zdravo nie je podľa neho vôbec zložité a všetko je iba o tom, ako veľmi niekto túži po zmene.

FOTO Mladík (25) chľastal
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Gethin Vaughan Thomas)

Za základ považuje pravidelnú výživnú stravu a vylúčenie alkoholu. Práve skoncovanie s pitím považuje mladík za hlavnú príčinu toho, že uspel. Skvelou pomôckou sú pre neho aj hodinky FitBit, vďaka ktorým má neustály prehľad o príjme a výdaji kalórií. "Po niekoľkých mesiacoch vidím pozitívnu zmenu. Strata nadváhy však nie je záležitosťou nejakej diéty, ale je o zmene životného štýlu. Je to otázka každodenného fungovania," dodáva Brit, ktorý sa pripravuje na marcový charitatívny maratón, kde plánuje odbehnúť desať kilometrov.

Viac o téme: ChudnutieObezitaPitie alkoholu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu