Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Žena zverejnila provokatívnu FOTO s manželom: Pozrite, čím sa chváli, ste na tom rovnako?

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Twitter/Lizz Adams)

LOS ANGELES - Dámy, odmietli ste niekedy chlapa len preto, že bol nižší ako vy? Ak áno, mali by ste si brať príklad z Lizz Adamsovej, ktorá sa na Twitteri pochválila svojím 165 centimetrov vysokým manželom. Ozvalo sa mnoho iných žien, ktorých partneri sú nižší než ony samy. Podľa ich názoru sú vo vzťahu oveľa dôležitejšie veci než výška.

Na výške skutočne nezáleží. Myslí si to aj Lizz, ktorá na Twitteri uverejnila fotku so svojím nižším manželom. Stalo sa tak pri príležitosti výročia ich svadby. Zároveň vyzvala ostatné ženy, aby sa aj ony podelili so svojimi skúsenosťami. 

Žena zverejnila provokatívnu FOTO
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Lizz Adams)

"Šťastne vydatá za 165-centimetrového kráľa už ôsmy rok, zatiaľ čo vy všetci sa necháte obťažovať 188-centimetrovými alkoholikmi s čítacími schopnosťami na úrovni žiaka siedmej triedy. Ale pochváľte sa, aké úžasné je randiť s vysokým mužom," napísala Adamsová. 

Žena menom Cole priznala, že takýto vzťah na sto percent podporuje, no podľa nej je veľmi ťažké nájsť chlapa, ktorý by akceptoval, že je jeho priateľka vyššia. "Nikto nie je viac sexi, ako môj manžel a jeho 160 centimetrov," okomentovala zas Lizzinu fotku Whitney. Veľa ďalších žien zverejnilo zábery so svojimi manželmi a pripísalo nádherné komentáre. To je dôkaz, že výška skutočne nezohráva príliš veľkú úlohu, obzvlášť, ak niekoho naozaj milujete.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu