Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Sexškandál v Rusku: Školáčka (13) mala otehotnieť s 10-ročným chlapcom!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

ŽELEZNOGORSK - Šokujúci prípad trinásťročnej školáčky, ktorá otehotnela s desaťročným chlapcom, otriasa celým Ruskom. Incident už vyšetruje polícia v hlavnom meste Krasnojarského kraja v Sibírskej oblasti. Pediater však varuje pred včasným a unáhleným záverom, pretože otcovstvo zatiaľ nepotvrdili žiadne testy.

Polícia v Krasnojarsku sa momentálne zaoberá šokujúcim prípadom. Miestna školáčka má čakať dieťa s desaťročným chlapcom. Obidvaja sa vraj poznajú od útleho detstva, ale navštevovali odlišné školy.

Policajtov na prípad upozornili 13. januára lekári z Federálneho zdravotníckeho úradu mesta Železnogorsk. "Vyšetrovací výbor Ruskej federácie pre Krasnojarský kraj a Khakassijskú republiku začal vyšetrovanie, ktoré ešte nie je ukončené," uviedli vyšetrovatelia. 

Krasnojarsk
Zobraziť galériu (2)
Krasnojarsk  (Zdroj: Getty Images)

Budúca matka si podľa posledných informácií chce bábätko nechať a podporuje ju v tom aj jej rodina. O budúcom oteckovi sa toho zatiaľ nevie veľa, ale na svojom profile na sociálnej sieti mal vraj uvedené, že je "ženatý". 

VIDEO Bratranec a sesternica sa do seba zamilovali: Teraz čakajú dieťa, ale môžu na to doplatiť

K prípadu sa vyjadril aj pediater Nikolaj Skorobogatov, ktorý však spochybňuje, že by mohol byť desaťročný chlapec otcom. "Teoreticky to možné je. O tomto konkrétnom prípade neviem veľa, ale v obvinení chlapca som zdržanlivý. Nevylučujem preto možnosť, že tehotenstvo dievčaťa môže mať na svedomí niekto úplne iný. Preto je potrebné vyčkať na výsledky testov, ktoré sa určite uskutočnia," uviedol.

Viac o téme: RuskoSexTehotenstvo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu