Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Mladej žene ukradli auto rovno pred jej očami: Urobila chybu, ktorú robia tisícky Slovákov

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto

OSTRAVA - Až desaťročné väzenie hrozí 33-ročnému mužovi, ktorý doslova spod rúk ukradol vozidlo mladej žene v Ostrave. Vodička auto rozmrazovala a muž využil to, že nechala kľúče v zapaľovaní. Vodička aj ďalšia žena sa márne snažili mužovi v lúpeži zabrániť. Novinárom to dnes oznámila policajná hovorkyňa Soňa Štětínská.

Žena odstraňovala námrazu z predného okna a nechala auto odomknuté a naštartované. "V nestráženom okamihu do vozidla nasadol neznámy muž a chcel odísť. Žena sa mu v tom snažila zabrániť, chytila sa otvorených dverí. Muž ale šliapol na plyn a ženu, ktorá sa snažila bežať, v podstate vláčil, kým sa sama nepustila," uviedla policajná hovorkyňa Soňa Štetínska.

Mladej žene ukradli auto
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Dodala, že v odchode mu nezabránila ani ďalšia žena, do ktorej otvorenými dverami narazil. Obe vyviazli bez zranení. "Žena mala vo vozidle aj kabelku s dokladmi a peniazmi. Škoda presiahla 5000 českých korún (približne 200 eur)," doplnila hovorkyňa. 

Kriminalisti obvinili muža z lúpeže, neoprávneného opatrenia, falšovania a pozmenenia platobného prostriedku a marenia výkonu úradného rozhodnutia a vykázania. Muž mal totiž aj zákaz riadenia všetkých motorových vozidiel. Súd rozhodol o vzatí obvineného do väzby.

Viac o téme: OstravaKrádež autaRozmrazovanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu