Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Muž si chcel zasexovať s mladou ženou (30): Užil stimulátor pre býky, trojdňová erekcia!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

REYNOSA - Neznámy muž skončil v nemocnici po tom, čo sa nedokázal zbaviť trojdňovej erekcie. Priznal, že užil sexuálny stimulátor pre mexické býky. Údajne sa chcel oddať milostným vášňam s tridsaťročnou ženou. Zaujímavé je, že muž kvôli kúpe stimulátora cestoval až do Veracruz.

Do špecializovanej nemocnice v americko-mexickom pohraničnom meste Reynosa sa dostal muž, ktorého trápila trojdňová erekcia. Lekári museli okamžite zakročiť a pacienta operovať, pretože užil sexuálny stimulátor určený pre býky. 

Muž si chcel zasexovať
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

"Užil lieky, pretože chcel sexovať s tridsaťročnou ženou," uvádza sa v peruánskych novinách La Republica. Muž za liekom vycestoval až do Veracruz (jeden z mexických štátov, pozn. red.). Poľnohospodári v tomto regióne používajú stimulátor, keď chcú, aby sa spárili poľnohospodárske zvieratá. 

Muž (35) trpel deväťdňovou erekciou: Sex za to ale nemohol!

Doposiaľ nie je známe, či sa muž z operácie zotavil. V každom prípade treba podotknúť, že ide o mimoriadne nešťastný prípad. Mnohí lekári varujú, aby muži užívali iba overené druhy viagry a neexperimentovali s nijakými inými alternatívami.

Viac o téme: MexikoErekciaSexuálny stimulant
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu