Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Dievčina vzala svojho psa k veterinárovi: Neuveríte, čo šteniatku trčalo zo zadku

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

HEREFORD - Veterinári neverili vlastným očiam, keď sa pred nimi ocitol labrador, ktorý zožral vôdzku aj s kovovou sponou. Jeho majiteľka si to všimla vďaka trčiacej časti. Podľa hovorcu miestnej veterinárnej kliniky by mal psík definitívne vyhrať cenu Najdramatickejší prípad Brookfieldu 2019.

Vanessa Watersová si takto druhý sviatok vianočný určite nepredstavovala. Svojho labradora Stanleyho totiž musela vziať k zverolekárovi v anglickom grófstve Herefordshire, pretože zožral šnúru od vôdzky.

Veterinár zistil, že je zaseknutá v tráviacom trakte. Röntgenové zábery navyše ukázali, že je obviazaná okolo tenkého čreva. Veterinár sa preto rozhodol pre zákrok, pri ktorom vyberie vôdzku najviac, ako sa dá a väčšinu odstrihne. Kovová spona psovi uviazla v žalúdku a gumená zátka zostala v hrubom čreve. 

Ilustračné foto
Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto  (Zdroj: Getty Images)

Stanley ale, našťastie, neutrpel žiadne vnútorné zranenia a mal by sa zotaviť. Vanessa jeho príbeh zverejnila preto, aby si majitelia domácich miláčikov dávali pozor, a to obzvlášť na Vianoce. "Som rada, že Stanley je späť a uzdravuje sa. Ďakujem skvelému tímu na klinike, ktorý ho ošetroval," uviedla majiteľka. 

Snímka z magnetickej rezonancie mopslíka pripomína strašidelné čudo, tieto psy hrozne trpia

"V tomto ročnom období máme veľa pacientov, čo zjedli veci, ktoré v žiadnom prípade nemali. Stanley ale posunul celú vec na úplne iný level," prezradil hovorca spoločnosti Brookfield Vets. Dodal, že operácia neposedného šteniatka nebola jednoduchá, no je rád, že sa postupne uzdravuje.

Viac o téme: PesVeterinár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu