Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Michael (49) zbalil priateľku, keď mala len 17: Stretli sme sa v divadle, nevedel som sa jej ubrániť

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: profimedia.sk)

WUPPERTAL - Štyridsaťdeväťročný Nemec Michael Hoch sa prvýkrát stretol so svojou priateľkou, keď mala len sedemnásť rokov. Uchvátila ho na nej jej plachá osobnosť a úsmev. Párik, ktorý spolu randí už tri roky, to v žiadnom prípade nemá jednoduché. Michael prezradil, že ho dokonca raz niekto napadol, keď spolu so Sarah išiel po ulici držiac sa za ruky.

Keď mala Sarah Schoppová z nemeckého Wuppertalu 17 rokov, v divadle sa stretla s dnes 49-ročným žurnalistom, hercom a modelom Michaelom Hochom z Duisburgu. Dnes má Sarah o tri roky viac a aj naďalej s ním tvorí pár. Priznala však, že na začiatku o neho nemala príliš veľký záujem. Michael jej najprv písal cez Facebook a snažil sa ju presvedčiť, aby zašli na rande. Tínedžerka napokon súhlasila a krátko nato sa dali dokopy. Napriek tomu to však táto dvojica nemá ľahké. Hoch nedávno priznal, že ho na ulici niekto zbil, keď svoju mladú priateľku držal za ruku.

"Stretli sme sa v divadle. Stála za pultom v zákulisí a ja som bol na pódiu. Spočiatku sme si nevenovali žiadnu pozornosť. Keď som zišiel dole ku pultu, kde servírovala nápoje hosťom, nedokázal som sa ubrániť pred jej plachým úsmevom," spomína. 

Michael (49) zbalil priateľku,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Svoj vzťah budovali postupne. Schoppová sa najprv obávala veľkého vekového rozdielu. V istom okamihu už ale nemohli poprieť fakt, že sa ľúbia. Sarah vyzerá ešte mladšie, než v skutočnosti je, čo spôsobilo, že na začiatku bola veľmi rezervovaná. Jej rodina bola spočiatku šokovaná, no neskôr Michaela prijala. "Veľmi dobre vychádzam najmä s jej otcom, pretože je v rovnakom veku ako ja. Moja mama je veľmi tolerantná a na nič sa ma nepýtala. Chce, aby som bol šťastný," povedal Hoch. 

Michael (49) zbalil priateľku,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Ich vzťah musel prekonať viaceré prekážky. Michael kvôli vzťahu so Sarah prišiel o prácu iba dva týždne pred premiérou divadelnej hry, v ktorej mal hrať. Jeho vedúci sa s dievčinou poznal veľmi dobre a bál sa, že z Michaelovej strany ide o obyčajnú aféru. Po troch rokoch rôznych skúšok a peripetií je však dvojica naďalej spolu a konečne sú šťastní. "Je fascinujúce, ako nás priťahujú naše protiklady. Profitujeme z veku toho druhého," dodal Nemec. Nad budúcnosťou vraj príliš nepremýšľajú, podľa ich slov žijú tu a teraz.

Viac o téme: MilenciVekový rozdiel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu