Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

FOTO Kráska poriadne vytočila svojich fanúšikov Päť rokov si vydržala a teraz to porušíš!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Facebook/Alyse Parker)

HARTFORD - Vegánka Alyse Parkerová si poriadne pohnevala svojich fanúšikov. Zástankyňa rastlinnej stravy, ktorá si vybudovala imidž na odmietaní živočíšnych produktov, sa totiž pred očami svojich obdivovateľov začala napchávať mäsom. Zmenený postoj v stravovaní obhajuje a odôvodňuje ho tým, že z času na čas je potrebné vyskúšať niečo nové, pretože telo jednoducho potrebuje zmenu.

Zástankyňa vegánskej stravy Alyse z amerického Connecticutu doteraz zaryto tvrdila, že už takmer päť rokov nejedla živočíšne produkty a už tobôž nie mäso. Nedávno však zostalo jej 240 000 fanúšikov v šoku, pretože na serveri Youtube sa pochválila s tým, že tridsať dní dodržiavala Carnivore diétu. Ľudovo povedané, je to diéta pre mäsožravcov, spôsob stravovania založený výlučne na konzumovaní živočíšnych produktov, čiže mäsa, rybaciny a vajíčok. 

FOTO Kráska poriadne vytočila
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Alyse Parker)

Parkerová navyše vyhlásila, že sa po tejto diéte cíti vynikajúco a zdravšie ako kedykoľvek predtým. V očiach svojich priaznivcov tak strašne klesla. Influencerka však zostáva pokojná a rozhnevaným fanúšikom vysvetľuje, že urobiť zmenu v stravovaní môže telu len prospieť. Dokonca hovorí, že takáto zmena je potrebná tak, ako keď musíte po nejakom čase zmeniť dezodorant či šampón. 

Svoje rozhodnutie zaradiť do jedálnička po takmer piatich rokoch mäso urobila po tom, ako jej diétu odporučili kamaráti. Ona sama je vraj prekvapená z toho, aké úžasné výsledky na sebe pozoruje.  Cíti sa sústredenejšia a zdravšia než inokedy. Problémy mala iba počas prvých dní, ale potom si už na všetko zvykla. Ak sa nejaký jej fanúšik tiež rozhodne zaexperimentovať, mal by konzumovať mäso z lokálnych fariem, kde kŕmia zvieratá trávou. 

FOTO Kráska poriadne vytočila
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Alyse Parker)

"Som taká zmätená. Ako môže byť niekto štyri a pol roka vegán a potom jesť mäso? Je úplne jedno, či sú zvieratá kŕmené trávou a dobre sa s nimi zaobchádza. Aj tak sú potom zabíjané a krájané na kúsky," rozčuľuje sa jedna z užívateliek sociálnej siete. "Je mi ľúto, som sklamaný. Jedlo je viac ako životný štýl. Je to znak úcty k životu. Vyberte si súcit," napísal ďalší. 

Viac o téme: MäsožravecVegánkaCarnivore diéta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu