Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Reportérke (39) jej priateľ daroval športové hodinky: Navzájom si ich spárovali, strašné odhalenie

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Jane Slater)

DALLAS - Americká športová reportérka kurióznym spôsobom odhalila neveru svojho priateľa. Paradoxne jej k tomu dopomohlo elektronické zariadenie, ktoré jej pred rokom daroval pod vianočný stromček. Rozdýchanie nevery síce nie je nič príjemné a jednoduché, ale v tomto prípade určite podvedenej žene pomáhajú tisícky povzbudzujúcich komentárov na sociálnej sieti.

Priateľ 39-ročnej reportérky Jane Slaterovej si na seba uplietol bič, keď jej minulý rok na Vianoce kúpil hodinky FitBit. Spároval ich s tými svojimi, pretože partneri sa chceli týmto spôsobom navzájom podporovať a motivovať k športovej aktivite. Jane si ale pred časom všimla, že jej partner bol neprimerane aktívny a bujarý najmä o štvrtej hodine ráno. K výraznému búšeniu jeho srdca došlo vo chvíli, keď neboli spolu. Práve vtedy hodnoty na hodinkách vykazovali vysokú aktivitu. 

Reportérke (39) jej priateľ
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Jane Slater)

Slaterová z toho hneď vydedukovala, že ju priateľ podvádza a rozišla sa s ním. Bolesť z rozchodu je pre ňu o to miernejšia, že ju na sociálnych sieťach povzbudzujú tisíce fanúšikov. "Zo všetkých spôsobov, ako nachytať partnera, patrí tento do top päťky," skonštatovala jedna osoba na Twitteri. "Práve som dostala FitBit od priateľa. Mám sa tiež báť?" pýta sa ďalšia užívateľka.

Niektoré ženy dokonca uviedli, že majú s hodinkami podobné skúsenosti. Mnohí si však myslia, že sa Slaterová unáhlila. "Každé ráno vstávam o štvrtej a chodím behať, možno to tak bolo aj v prípade vášho priateľa," napísal jeden z nich.

Viac o téme: RozchodNevera FitbitJane slater
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu