Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO Študentka Eva (24) pobúrila školu svojimi bradavkami: Toto je na akademickú pôdu príliš!

(Zdroj: Twitter/Eva Šindlerová)

OSTRAVA - Študentka Ostravskej univerzity vyvolala škandál po tom, ako sa na pôde školy objavila v tielku, ktoré rozhodne viac odhaľovalo ako zahaľovalo. Pre bradavky, ktoré jej presvitali, ju možno dokonca čaká vyhadzov. Prípad vzbudil divokú polemiku o tom, či je dané oblečenie vhodné na akademickú pôdu. Dievčina je známa tým, že sa rada odhaľuje a ani zďaleka to neurobila prvýkrát.

Dvadsaťštyriročná Eva Šindlerová pobúrila profesorov a aj mnohých študentov Ostravskej univerzity. Nedávno sa v jej priestoroch totiž ukázala v priehľadnom tope, cez ktorý jej presvitali prakticky celé prsia. Reakcia na seba nenechala dlho čakať a študentka bola upozornená na to, že za podobný štýl obliekania jej môže hroziť vylúčenie. Hneď sa išla posťažovať na Twitter, kde napísala: "Naozaj žijeme v dobe, keď je normálne atakovať ženu za presvitajúce bradavky pod topom a je to považované za hrubo vulgárne?"

Jej príspevok vyvolal búrlivú debatu, v ktorej sa jedni pozastavujú nad tým, že mohlo Eve napadnúť prísť na akademickú pôdu v niečom tak odhaľujúcom, druhí, naopak, ju za sexi top chvália. 

Univerzita sa ale podľa informácií portálu Extra.cz prípadom oficiálne nezaoberá, pretože nedostala žiadnu sťažnosť. Niektorí užívatelia už preto Šindlerovú obvinili z toho, že si to celé vymyslela, aby upútala pozornosť. 

Viac o téme: UniverzitaNahotaEva šindlerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu