Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Policajti zašli do Starbucksu na kávu: Na pohári si našli nechutný odkaz od predavača na FOTO

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Twitter/Amy Slanchik)

KIEFER - V Deň vďakyvzdania prejavil zamestnanec známeho predajcu kávy v Oklahome veľmi zvláštny zmysel pre humor. Pokus o žart v podobe nápisu na plastovom poháriku však zákazníci, zhodou okolností policajti, nepochopili, v dôsledku čoho ostal kreatívny predavač bez práce.

Policajt, ktorý chcel spríjemniť kolegom službu počas štátneho sviatku voňavou kávičkou, zostal v šoku po prečítaní odkazu na jednorazových pohároch. Na všetkých totiž svietila nálepka s poznámkou "PIG", čiže prasa. Nemenovaný muž zákona nelenil a ukázal to svojmu nadriadenému Johnnymu O'Marovi. "Takže jeden z mojich dôstojníkov sa rozhodol pre našich dispečerov urobiť v Deň vďakyvzdania niečo príjemné. Je sviatok a naši dispečeri pracujú napriek tomu, že nie sú dostatočne ocenení. Môj dôstojník preto odbehol do Starbucksu, aby im spríjemnil pracovnú dobu v čase, keď iní odpočívajú. Namiesto toho, aby si doma užívali dobré jedlo a pozerali futbal, hliadkujú v našom meste. A za toto všetko dostali piati z nich kávu, ktorá je nielen predražená, ale ešte je aj určená pre prasa," píše na Facebooku šéf policajného oddelenia

Starbucks už na incident zaregoval. "Je nám to veľmi ľúto a je absolútne neprijateľné, aby si naši zamestnanci dovolili niečo také. V najbližších dňoch sa predstavitelia spoločnosti stretnú s policajným oddelením v Kieferi, aby začali diskutovať o spôsoboch spolupráce. Spoločne s orgánmi činnými v trestnom konaní budeme spoločne hľadať vzdelávacie príležitosti pre našich partnerov na podporu lepšieho porozumenia a rešpektu," uviedlo vedenie firmy. Ešte v ten istý deň hovorca spoločnosti potvrdil, že zamestnanec zodpovedný za škandál bol prepustený. 

Johnny O'Mara
Zobraziť galériu (2)
Johnny O'Mara  (Zdroj: Facebook/Johnny O'Mara)

V záplave komentárov, ktoré povzbudzovali šéfa policajného oddelenia a vyjadrovali pohoršenie nad zamestnancom kávového reťazca, sa však objavil aj príspevok mladej ženy, ktorá tvrdí, že je dcéra náčelníka Johnnyho O'Maru. "Rada by som povedala, že môj otec je prasa a chcela by som sa poďakovať odvážnym mužom a ženám zo Starbucksu za ich službu," uviedla užívateľka s prezývkou MissOMara, ktorá označila svojho otca za sexistu a rasistu. 

Viac o téme: PolicajtUrážkaStarbucks
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu