Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Veľké odhalenie: Žena vďaka recenzii na reštauráciu zistila, že ju podvádza manžel

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

WASHINGTON - Neznáma žena odhalila neveru svojho manžela vďaka recenzii kritika jedla z denníka The Washington Post Toma Sietsemu. Ten totiž publikoval svoju kritiku aj s fotografiou, na ktorej bol zachytený dotyčný chlapík s neznámou dámou.

Sietsema sa živí ako kritik jedla. Nedávno dostal skutočne nečakanú spätnú väzbu na jeden zo svojich článkov. Neznáma žena mu totiž prezradila, že vďaka fotke v jeho článku odhalila manželovu neveru. "Tom, vaša najnovšia kritika je doplnená fotkou, na ktorej je môj manžel so ženou, ktorou nie som ja," píše sa v jej komentári. Jej muž nayše neveru potvrdil. Keď uvidel fotku, priznal sa, že má dlhodobú aféru. 

Predpokladala, že Sietsemu pobaví nečakané zistenie o tom, akú dôležitú úlohu zohral v manželstve úplne cudzích osôb. Kritik ale uviedol, že netuší, konkrétne ktorá kritika rozvrátila toto manželstvo. "Týždenne píšem dve recenzie, takže neviem, o ktorú reštauráciu presne šlo," poznamenal s tým, že čitatelia podrobne prechádzajú jeho instagramový účet, aby našli danú fotku. 

Viac o téme: ManželstvoNevera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu