Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Policajt zbalil očitú svedkyňu, potom spáchal totálnu nemravnosť na WC

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

CARDIFF - Policajt z južného Walesu sa priznal k tomu, že sa na záchode nahrával pri vykonávaní sexuálneho aktu a video následne poslal jednej žene, s ktorou udržiaval aj fyzický pomer. Chvíľkové vzrušenie ho stálo veľa - prácu aj zákonitú polovičku.

Tridsaťsedemročný Christopher Leach dostal vyhadzov, pretože bol obvinený z udržiavania nevhodného sexuálneho vzťahu s tridsaťpäťročnou ženou, s ktorou sa stretol počas výkonu práce.

Teraz už bývalý policajt, ktorý bol v službe päť rokov, sa priznal k tomu, že na toaletách na policajnej stanici sa najmenej dvakrát natočil pri sebaukájaní. Vraj mu to robilo dobre. Videá následne poslal dotyčnej žene, s ktorou sa niekoľkokrát aj vyspal. Správy s erotickou tematikou si posielali vtedy, keď sa nemohli stretnúť osobne. 

Ilustračné foto
Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto  (Zdroj: Getty Images)

Vyšetrovatelia uviedli, že žena "bola zraniteľná na zneužitie zo strany moci". Podľa Jonathana Waltersa z Polície Južného Walesu žena bola očitou svedkyňou v kriminálnom prípade, ktorý Leach vyšetroval. Pri vypočúvaní uviedol, že sa s ňou chcel kamarátiť, "pretože mali údajne toho veľa spoločného". Z kamarátstva ale prešli veľmi rýchlo do intímnej roviny. V dôsledku toho stratil nielen prácu, ale aj svoju manželku, ktorá po prevalení škandálu požiadala o rozvod. 

Viac o téme: PolicajtMasturbáciaNevera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu