Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTO Absurdný zoznam vianočných darčekov, ktoré chce dievčatko (10) pod stromček, sa stal hitom

(Zdroj: Twitter/A_Johnson412)

LOS ANGELES - Desaťročná Drew povýšila list pre Ježiška na úplne iný level. Na tohtoročné Vianoce si totiž okrem iného želá živého zajaca spoločne s jeho vlastným šatníkom, voňavku Chanel či žabky značky Gucci. Jej otec tento list uverejnil na Instagrame, kde ním pobavil viac ako 25-tisíc ľudí.

Andrew Johnson z Kalifornie pobavil mnohých užívateľov zoznamom darčekov, ktoré si na Vianoce želá jeho dcéra. Pod stromčekom by si rada našla napríklad iPhone 11, nové šaty, topánky, Go pro kameru, 4000 dolárov, budík či živého zajaca, ktorému chce zriadiť vlastný šatník. Potrebuje vraj aj nové značkové žabky pre prípad, že "si bude chcieť odpočinúť s dobre oblečeným zajacom pri bazéne". 

Otec tvrdí, že aj keď dcérka určite nedostane všetko zo zoznamu, niektoré zo želaní jej predsa len splnia. Nie však to o 4000 dolároch, Andrew totiž netuší, na čo toľko peňazí potrebuje. Drew pravdepodobne netuší, čo svojím listom spôsobila. Firma Hydro Flask jej napríklad po tom, ako sa dozvedela, že dievčatko túži po ich fľaši, jednu pošle.

Viac o téme: VianoceDarček
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu