Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Dôchodkyňa (70) si každý deň objednávala donášku: Zrazu prestala, hrozný dôvod

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LEICESTER - Nemenovaná žena z Leicestershiru nejedla celých osem dní, pretože sa nedokázala dostať von z vane. O sedemdesiatničku sa začal obávať zamestnanec donáškovej služby s jedlom, ktorý sa jej nedokázal dovolať. Polícia našla ženu doma v kúpeľni, v súčasnosti sa zotavuje v nemocnici.

Sedemdesiatročná nemenovaná žena z anglického grófstva Leicestershire bola uväznená vo vani neuveriteľných osem dní. Nedokázala sa totiž postaviť a vyjsť z nej von. Viac ako týždeň preto nejedla a neodpovedala ani na telefonáty.

Dôchodkyňa (70) si každý
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Všimol si to Dawn Jackson z donáškovej služby, ktorý sa stará o komunikáciu so zákazníkmi. Majiteľka firmy Suzy Leesonová prezradila, že Dawn volal žene každý deň, pretože mal obavy. "Nakoniec požiadal jedného z našich vodičov, aby zašiel k jej domu a uistil sa, že je všetko v poriadku. Našiel pred ním hromadu pošty, preto zavolal políciu," vysvetlila Leesonová.

Muži zákona dôchodkyňu našli doma vo vani. "Policajti ju dokázali dostať von a lekári z ambulancie v East Midlands ju vyšetrili. Bola hladná, ale v poriadku," uviedol policajný hovorca. Žena sa v súčasnosti zotavuje v nemocnici.

Viac o téme: VaňaDonáška
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu