Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Mama so synom piekli koláč: Zasiahla strašná náhoda, krutá smrť kvôli mixéru

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

SAINT-ETIENNE - Päťdesiatosemročnej žene z Francúzska sa stala osudnou jej vlastná šatka. Zachytila sa totiž do mixéra a uškrtila ju. Stalo sa tak počas prípravy koláča, nepomohol ani včasný lekársky zásah. Je ale možné, že incident sa nemusel skončiť tragédiou, keby rýchlo zasiahol syn obete.

Neznáma žena z mesta Saint-Etienne piekla koláč so svojím pätnásťročným synom. Práve pripravovala cesto, keď sa šatka, ktorú mala obmotanú okolo krku, zaplietla do kuchynského mixéra a začala ju škrtiť.

Tínedžer vraj spanikáril a chvíľu nevedel, čo má robiť. Potom zavolal na núdzovú linku. Záchranári mu poradili, aby mixér odpojil z elektriky a odrezal šatku z maminho krku. Bohužiaľ ale mame nedokázal pomôcť a rovnako už ani záchranári, ktorí krátko nato dorazili na miesto. Žena zomrela okolo pol jedenástej doobeda.

Mama so synom piekli
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

"Chudák syn, evidentne spanikáril a teraz s tým bude musieť žiť do konca života. Veľmi tragické," okomentoval prípad jeden z užívateľov sociálnej siete. Nie je známe, o akú značku ani model mixéru išlo. Úrady však nariadili pitvu, aby mohli vylúčiť cudzie zavinenie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu