Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Toto je hlavný dôvod, prečo ženy podvádzajú svojich partnerov: Budete prekvapení

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Zdá sa, že láska a sex toho nemajú spoločného tak veľa, ako si myslíme. V súčasnosti sa totiž ukazuje, že pre ženy je v manželstve problémom monogamia. Podľa zoznamovacej stránky Ashley Madison je hlavnou príčinou podvádzania u žien práve pripútanosť k jednej osobe. Pre mnohé dámy to nie je sexuálne atraktívne.

Niet divu, že sa o ženách hovorí ako o nevyspytateľných. Na zoznamke Ashley Madison, kde sú registrovaní najmä zadaní muži a ženy, sa objavil článok s názvom Štúdium dobrej manželky, v ktorom sa píše o dôvode, prečo ženy podvádzajú svojich manželov. Členky nežnejšieho pohlavia síce majú rady istú stabilitu a istotu, no tá pre nich nie je sexuálne príťažlivá. 

Toto je hlavný dôvod,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Na prieskumnú otázku, ako vyzerá ich manželstvo, mnohé odpovedali, že je fungujúce, milujúce alebo podporujúce. Takmer polovica respondentiek priznala, že v manželstve ostáva iba kvôli deťom. Zatiaľ čo si mnohé uvedomujú dôležitosť manželstva, iné priznali, že s manželom už nespávajú. 47 percent žien podľa ich slov nikdy nedostalo orálny sex od svojho partnera a 40 percent priznalo, že zriedka alebo nikdy nedosiahlo orgazmus. Tretina žien priznala, že už premýšľala nad rozvodom alebo rozchodom, no nejavili nijaký záujem odísť od partnera.

Podviedol vás partner? Sedem tipov, ktoré pomôžu obnoviť váš vzťah

Môže to znieť šokujúco, ale veľa žien tvrdí, že práve to, že podviedli svojho partnera, pomohlo obnoviť ich manželstvo. Tretina z týchto žien dokonca prezradila, že vďaka nevere začali častejšie spávať so svojím oficiálnym partnerom a tvoria tak šťastnejší pár. To vysvetľuje, prečo až 68 percent neverných žien necíti nijakú vinu. Prekvapivé je, že 74 percent stále miluje svojich partnerov, no už ich prestali priťahovať. 

Viac o téme: SexManželstvoNevera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu