Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

NÁVOD, ako najlepšie ozdobiť vianočný stromček: Toľkoto ozdôb by mal mať, súhlasíte?

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Zdobenie stromčeka patrí k najkrajším vianočným tradíciám, ktoré spájajú celú rodinu. Nie každý má však zmysel pre estetiku, preto vám môžu byť nasledujúce riadky veľmi nápomocné. Dozviete sa v nich, koľko ozdôb by ste mali použiť na dekorovanie vášho stromčeka.

Bez vianočného stromčeka si najkrajšie sviatky v roku hádam ani nevieme predstaviť. Každý ho zdobí podľa svojho vkusu, jedni majú radi vyčačkané stromy plné tých najrôznejších ozdôb a svetielok, iní zas razia teóriu "menej je niekedy viac".

Na facebookovej stránke Mrs Hinch Made Me Do It bol zverejnený akýsi manuál, ktorý vám poradí ten správny pomer dekorácií a svetiel v závislosti od výšky stromčeka. Ak je napríklad nižší ako jeden meter, stačí použiť len dvadsať vianočných gúľ a dozdobiť ho reťazou s päťdesiatimi svetielkami. 

Výška stromčeka Svetielka Ozdoby
91 cm 50 20
152 cm 120 40
182 cm 240 50
198 cm 240 60
213 cm 400 75

NÁVOD, ako najlepšie ozdobiť
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Mrs Hinch Made Me Do It)

Na záver ešte jedno odporúčanie: Ak sa bojíte, že vaše precízne dekoratérske zručnosti vyjdú nazmar kvôli domácemu miláčikovi alebo malému dieťaťu, zainvestujte do stromčeka bez spodných vetiev. Zabránite tak zbytočným vianočným katastrofám. 

​​

Viac o téme: Vianočný stromčekVianoce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu