Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Žena našla list, ktorý bol určený jej manželovi: Tieto riadky by nechcela čítať žiadna manželka

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Žena, ktorá svojho manžela podozrievala z nevery, našla list s dôkazmi. Milenka vyznala dotyčnému neverníkovi "nehynúcu lásku", túžbu oženiť sa s ním a mať spoločné deti. Zúfalá žena teraz prostredníctvom stránky Mumsnet prosí o radu, ako postupovať ďalej.

Aby bol opis udalostí jednoduchší, nazvime ženu Eve, jej manžela Jasonom a milenku Rachel. Všetko sa začalo tým, že Jason sa zoznámil s Rachel - slobodnou matkou, ktorá býva na rovnakej ulici po tom, ako sa pravidelne stretávali pri odprevádzaní svojich detí do školy. Rachel ale po čase odsťahovala, od suseda chcela facebookový kontakt, aby si mohli stále písať. Eve to prišlo čudné, preto si tiež Rachel pridala medzi priateľov na Facebooku. 

FOTO Dievčina dala v lete svoje číslo zmrzlinárovi: Teraz dostala čudnú správu, ale nie od neho!

Neskôr Eve zistila, že Rachel si ju vymazala z priateľov, no na Jasonove fotografie reagovala aj naďalej. Netušila o tom, že dvojica je v neustálom kontakte a spoločne so svojimi deťmi chodia na pravidelné obedy. Jason neustále tvrdil, že o nič nejde, Rachel údajne iba potrebovala kamaráta. Lenže potom našla Eve list, ktorý ju veľmi znepokojil. "Našla som list od Rachel určený môjmu manželovi, v ktorom mu vyznáva nehynúcu lásku a dodáva, že sa s ním chce oženiť a mať deti. Z listu je zjavné, že medzi nimi nedošlo k ničomu fyzickému a že ma môj manžel neopustí, ale zároveň jej dáva najavo, že má u neho šancu," uviedla nešťastná žena vo svojom príspevku.  

Žena našla list, ktorý
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Na záver sa pýta, či má ísť za Rachel a priznať sa, že o všetkom vie. Väčšina užívateľov si myslí, že by mala hádzať vinu na Jasona, nie Rachel. "Mohol s tým prestať už pred rokmi, ale neurobil to. Páči sa mu to. Prečo si vlastne nechal ten list?" pýta sa jeden z čitateľov príspevku. Ako sa nakoniec Eve rozhodla, nie je známe. 

Viac o téme: ManželstvoNevera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu