Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Matka ukázala, ako sa jej drogovo závislý syn zmenil za sedem mesiacov: FOTO, z ktorých sa zhrozíte

(Zdroj: Facebook/Jennifer Salfen-Tracy)

WENTZVILLE - Srdcervúci odkaz matky doplnený fotkami jej drogovo závislého syna dojal tisícky užívateľov Facebooku. Jennifer Salfen-Tracyová po zverejnení príspevku zároveň pochopila, že podobný osud trápi veľa rodičov. Vyzýva preto verejnosť k väčšej spolupráci.

Američanka sa na Facebooku podelila o príbeh svojho syna Codyho Bishopa, o ktorom nič nevie už dva týždne. V príspevku ho prosí, aby sa jej ozval. "Cody, ozvi sa nám. Milujeme ťa," píše zúfalá matka a svoju prosbu doplnila aj synovými fotografiami, aby ukázala, čo všetko urobí s mladým zdravým telom závislosť na heroíne a metamfetamíne. Pri pohľade na ne je iba ťažko uveriteľné, že je na nich zachytený ten istý mladík s odstupom siedmich mesiacov. "Keď viete o tom, že vaše dieťa je na ulici, je to zlé. Ale keď o ňom dlhšie nič neviete a neozve sa vám, je to oveľa horšie. Toto neprajem nikomu," dodáva Jennifer. 

Veľa ľudí sa jej teraz pýta, ako sa všetko vyvíja. Tracyovú veľmi prekvapilo, že jej odkaz vyvolal toľko záujmu, empatie a zdieľali ho tisícky užívateľov. Väčšinou sú to rodiny v podobnej situácii a jej veľmi pomáha, keď vie, že v tom nie je sama. Príspevok môže byť podľa Jennifer aj výzvou, aby sa ľudia s podobným problémom spojili a navzájom si pomáhali. "Modlím sa za môjho syna a všetky nešťastné rodiny. Ostatných prosím, aby sa neodvracali od témy drogovej problematiky. Je to všadeprítomný problém a nemôžeme ho ignorovať," 

Viac o téme: DrogyHeroínDrogová závislosť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu