Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

VIDEO Muž sa plavil na trajekte, na oblohe spozoroval záhadný úkaz

(Zdroj: Youtube/UFOS sighting LPKZ 2019)

OUTER BANKS - Chlapík menom William Guy zverejnil video a tvrdí, že spozoroval UFO v Outer Banks v Severnej Karolíne. Jeho video však komentoval dôstojník námorného letectva, ktorý uviedol, že takto vyzerajú vysvietené svetlá zadnej časti lietadla počas vojenského cvičenia. Video i tak podnietilo veľkú internetovú diskusiu.

"Povedzte mi, čo to je," hovorí Guy na polminútovom zázname. Na videu je zachytených štrnásť žiariacich svetiel nad vodou. "Sme uprostred oceánu, na trajekte, v okolí nie je nikto. Pozrite sa, žiadna zem, nič," pokračuje. 

William uviedol, že pochádza z Indiany a bol na ceste z ostrova Ocracoke, kde opravoval škody napáchané intenzívnymi záplavami počas hurikánu Dorian. Video natočil na palube trajektu prechádzajúceho cez Pamlico Sound do Swan Quarter. Užívateľov rozdelilo na dve skupiny. Jedni veria, že išlo o UFO, ďalší sa domnievajú, že za všetkým je vojenské cvičenie. 

VIDEO Slováci spozorovali UFO: Vysvetlenie vesmírnej záhady, môže za to Elon Musk

Záhadu údajne objasnil Derrick Chennault. "Viem, čo tie svetlá znamenajú. Keď som pracoval v námornom letectve, pravidelne sme vysvietili zadné časti lietadla vo večerných hodinách, bolo to vojenské cvičenie," vysvetlil v komentári pod videom. Guy sa však s jeho slovami nestotožňuje. "Mnoho ľudí, s ktorými som sa na ostrove zhováral, hovorilo o svetlách a tiež povedali, že nikdy predtým ešte nič podobné nevideli," dodal. 

Viac o téme: Severná karolínaZáhadaUFO
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu