Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

FOTO Lovci duchov naživo vysielali prieskum paranormálnych javov: Vtom si všimli niečo desivé!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Youtube/MRNationVlogs)

KINGSTON UPON HULL - Lovci duchov z Veľkej Británie zorganizovali prieskum paranormálnych javov a priebeh udalostí naživo vysielali na Facebooku. Dvojica tvrdí, že ich špecializované vybavenie zaznamenalo niekoľko paranormálnych aktivít a teraz sa desia toho, čo boli svedkami.

Lee Steer a jeho priateľka Lindsey Sheeranová zorganizovali pátranie po paranormálnych javoch v starej schátranej budove Lord Line v anglickom meste Kingson Upon Hull. Po celý čas nahrávali živé video, ktoré vysielali vo facebookovej skupine s názvom Ghosts of Britain (Duchovia Británie). "Video sledovali tisícky ľudí a niektorí komentovali, že v jednej z miestností videli tieň stojaci na chodbe," uviedol Lee. Keď bol na najvyššom poschodí budovy, cítil, ako mu ochabli nohy. "Takýchto prieskumov robíme veľa, ale toto vo mne vyvolalo skutočné pocity nepokoja," priznal. 

FOTO Lovci duchov naživo
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Project reveal - Ghosts of Britain)

Desivá FOTO lovcov duchov: V opustenom kaštieli zachytili postavu, keď ju zbadáte, strasie vás

Lee s Lindsey sa prihovárali duchovi, aby znížil teplotu o päť stupňov Celzia. Teplota v miestnosti z ničoho nič stúpla a následne klesla o desať stupňov. Dvojica mala so sebou rekordér EDP, cez ktorý údajne s duchom komunikovali. Zrazu akoby rekordér získal vlastný rozum, odpovedal na iné otázky, akoby ho niečo kontrolovalo. Ducha následne poprosili o transfiguráciu, čiže premenu tvárových rysov osoby pomocou ultrafialového svetla. 

FOTO Lovci duchov naživo
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Project reveal - Ghosts of Britain)

Lord Line bol postavený v roku 1949 a mestská rada v Hulle ho umiestnila na zoznam historicky významných budov. Stavbu však začali demolovať vandali, ktorí ju dokonca podpálili. Steer a Sheeranová toto miesto navštívili už po štvrtýkrát. Povedali, že duchovia sa stali oveľa zlomyseľnejšími. Myslia si, že je to v dôsledku nedávnych škôd a množstva graffitov na stenách budovy. "Mám pocit, že tam niečo naozaj je. Keď sme tam naposledy boli, cítili sme sa byť ohrození duchmi, akoby sme tam neboli vítaní," uzavrel Lee svoje rozprávanie. 

Viac o téme: DuchLovci duchovParanormálna aktivitaLord line
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu