Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Kráska (26) prehovorila o najhorších rande cez zoznamku: Totálni psychopati, s TÝMTO som skončila!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Jodie Westonová, hviezda televíznej relácie "Rich Kids Go Skint", zanevrela na online zoznamky po niekoľkých nepríjemných skúsenostiach na Tinderi. Populárnu zoznamovaciu aplikáciu používala len dva týždne, no aj za taký krátky čas stretla viac ako dosť podivných mužov.

Dvadsaťšesťročná Jodie sa pokúšala nájsť lásku svojho života prostredníctvom aplikácie Tinder. Po tom, čo zažila tri strašné stretnutia s neznámymi mužmi, sa ale online zoznamiek úplne vzdala.

Prvý z chlapíkov, s ktorým sa stretla v Londýne, spadol zo stoličky. "Celý čas sa nakláňal dopredu, aby sa mi mohol pozerať do výstrihu. Až kým tvárou nespadol na podlahu. Stalo sa to práve v momente, keď som sa mu chcela ospravedlniť a povedať, že už musím ísť," spomína mladá žena. 

Kráska (26) prehovorila o
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Jej druhé rande sa konalo v kine, na premiére hororového filmu Očista. Keď vošli do kinosály, zrazu započula ženský krik. "Jediné, čo som videla, bolo to, ako ukazovala na svoj prsteň na ruke," povedala Westonová. Nevedela, že muž, ktorý ju pozval na schôdzku, bol ženatý a v kine narazili akurát na jeho rozzúrenú manželku. 

Študentka (21) hľadala na zoznamke lásku, skončila ako pornoherečka: Konečne som sama sebou!

Tretie rande bolo ešte horšie. Muž sa objavil pred bytom Jodie s čivavou, ktorú jej chcel dať ako darček. "Vyzeral, akoby jeho dušu posadol diabol, keď som jeho dar odmietla," prezradila. Okamžite ho z bytu vyhodila v domnienke, že ho už nikdy neuvidí.

O to väčší šok zažila o pár dní neskôr, keď ho našla sedieť na schodoch pred svojím bytom. "Po tom všetkom som s ním stále bola v kontakte, nie preto, že by som ho chcela vidieť, skôr ma zaujímal osud toho psíka," spresnila blondínka. Po návrate späť domov od rodičov sa Jodie dozvedela, že čivava umrela. 

S medveďom, ktorého dostala od podivného chlapa
Zobraziť galériu (3)
S medveďom, ktorého dostala od podivného chlapa  (Zdroj: profimedia.sk)

Jedného dňa, keď sa vracala domov, zastavil ju vrátnik a podal jej najväčšieho plyšového medveďa, akého kedy videla. "Asi o hodinu neskôr mi ten chlap začal písať správy a pýtal sa ma, či som dostala jeho darček. Odpísala som, že mu zakážem vstup do budovy, kde bývam." Na základe týchto skúseností sa Westonová rozhodla prestať so zoznamovacími stránkami a skúsiť staromódne metódy zoznamovania sa, kedy človeka pozná od začiatku osobne. 

Viac o téme: RandeZoznamkaTinde
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu