Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Sodoma gomora vo výťahu: Muž sa stal svedkom poriadnej sexuálnej nechutnosti

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

WIGAN - Zamestnancovi spoločnosti Virgin Train sa naskytol otrasný obraz pri pohľade do výťahu na stanici v anglickom meste Wigan. Uvidel tam totiž muža v stredných rokoch, ktorý sa obšťastňoval s výstražným kužeľom. Obscénnosť prerušil až príchod policajtov, ktorí úchyla zatkli a ten teraz čaká na verdikt súdu na slobode.

Tridsaťosemročný Trevor Smith bol prichytený v situácii, z ktorej si vraj veľa nepamätá. Zato zamestnanec Virgin Train, ktorý ho prichytil pri sexe s výstražným kužeľom, na jeho konanie len tak ľahko nezabudne. K incidentu došlo na železničnej stanici v meste Wigan, keď sa podgurážený Smith vracal od svojich kamarátov. Doteraz vraj nevie, čo mu to napadlo, ale pri pohľade na spomínaný kužeľ dostal chuť sexuálne sa s ním vyzabávať. Vbehol preto do výťahu priamo na stanici, stiahol si nohavice a išiel na vec. 

Sodoma gomora vo výťahu:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Do výťahu sa však chcel dostať spomínaný pracovník. Nakukol cez okienko a uvidel neznámeho muža, ako sedí na dlážke a rajcovne sa hrá s kužeľom vo svojom lone. Hneď preto zavolal políciu. Muž sa zrejme nedokázal novej hračky nabažať, a tak časť jeho sexuálneho aktu uvideli aj policajti.

Podľa policajnej správy Smith až neskôr zistil, že má divákov a prestal. Bez akýchkoľvek protestov si natiahol nohavice a spolupracoval s mužmi zákona. Tí si všimli na jeho tvári biely prášok, ktorý bol aj na dlážke výťahu. Podnapitý muž im vysvetlil, že "bol u priateľov, ktorí mu dali nejaký prášok, ktorý kombinoval s alkoholom". Nikomu vraj nechcel ublížiť, iba sa chcel zabaviť v domnienke, že je už vo svojej izbe a nie v nejakom výťahu na stanici. Neskoršia analýza prášku potvrdila, že nejde o drogu. Trevor teraz čelí obvineniu z obscénneho správania na verejnosti. Na verdikt súdu čaká na slobode. 

Viac o téme: Sexúchyl
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu