Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

VIDEO Turistka to nezvládla: Z krčmy ju museli odviezť, nič si nepamätá

(Zdroj: Youtube/Daily News)

BENIDORM - Zdá sa, že intenzita žiarenia slnečných lúčov v Španielsku je ešte stále veľmi vysoká napriek tomu, že na dvere už klope jeseň. Horúce septembrové počasie, ale aj vplyv alkoholu, zrejme podcenila aj žena, ktorú museli za bieleho dňa odviezť z pohostinstva v letovisku Benidorm na elektronickom vozíku. Chôdzu po vlastných by totiž očividne nezvládla.

Slnečné lúče, a nielen tie, dokážu človeka naozaj unaviť. Video zachytáva, ako jednu britskú turistku museli odviezť z miestneho pubu na elektrickom vozíku. "Minulý týždeň ma zavolali, aby som sa išiel na niečo pozrieť. Uvidel som staršiu pani na vozíku, ktorú odvážal nejaký muž," hovorí autor záberov, DJ Yogi Parkin.

Pohľad na spolujazdkyňu rozvalenú na sedačke s otvorenými ústami hovorí za všetko. Je jasné, že zo svojej jazdy po meste si toho veľa nepamätá. "Už som si myslel, že ma nič neprekvapí, ale vždy sa niečo nájde," dodal Parkin. 

Žena šla s kamarátkami dovolenkovať do Španielska: Hneď na druhý deň sa jej navždy zmenil život

Video poukazuje aj na fakt, že komická dvojica na vozíku porušila nariadenie mesta, ktoré vstúpilo do platnosti tento rok v marci. Podľa neho je na chodníkoch zakázané používať elektronické skútre, kolobežky, segwaye a vozíky. Tým, ktorí toto nariadenie nerešpektujú, hrozí pokuta vo výške 485 eur.

Viac o téme: DovolenkaŠpanielskoOpitá turistka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu