Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Žena zamkla manžela (†50) alkoholika v kôlni, aby prestal piť: Nečakaná tragédia

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

SHIRENEWTON - Alkoholik Jonathan Daunter z južného Walesu zomrel po tom, čo ho jeho manželka zavrela v kôlni v snahe zabrániť mu v pití. Zo záhradného domčeka sa do kôlne dostali výpary z motora, ktoré napokon päťdesiatročného Brita usmrtili. Koronerka tvrdí, že okrem otravy oxidom uhoľnatým ho zabila vlastná závislosť na alkohole.

Štyridsaťštyriročná Kim zamkla svojho manžela do záhradného domčeka, aby ho zbavila závislosti na alkohole. Chcela mu týmto spôsobom pomôcť, lebo sám si s tým nedokázal poradiť. "Zamkla som ho, aby som sa uistila, že nebude piť. Mal tam dostatok vody a teplé oblečenie," uviedla. 

Kim prišla o manžela
Zobraziť galériu (3)
Kim prišla o manžela  (Zdroj: Facebook/Kim Daunter)

Keď sa však žena vrátila z nákupov, Johna našla mŕtveho. Zabili ho výpary z motora motocyklu, ktorý z nejakého dôvodu naštartoval. Podľa koronerky Caroline Saudersoveja ale nešlo o samovraždu. Príčinou smrti bola otrava oxidom uhoľnatým, závislosť trojnásobného otca na alkohole celú situáciu len zhoršila. 

Jonathan pred rokmi so svojím synom
Zobraziť galériu (3)
Jonathan pred rokmi so svojím synom  (Zdroj: Facebook/Red Daunter)

Polícia tvrdí, že nebohý nebol do kôlne odvlečený násilím, a teda že nešlo o úmyselnú vraždu. Pozostalí sú touto nečakanou tragédiou zdrvení. 

Viac o téme: ZávislosťAlkoholikOtrava oxidom uhoľnatým
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu