Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

FOTO Dvojica požiadala po roku manželstva o jeho anulovanie: Dôvod vás šokuje

Scott a Jo Zobraziť galériu (2)
Scott a Jo (Zdroj: Facebook)

ROCHDALE - Tridsaťročná Jo Turnerová a o päť rokov mladší Scott Turner-Smith z Veľkej Británie sa minulý rok zosobášili. Po trinástich mesiacoch od uzavretia manželstva ale žiadajú, aby bol ich zväzok anulovaný. Dôvod je pritom šokujúci. Obaja si totiž až teraz uvedomili, že prechovávajú náklonnosť k osobám rovnakého pohlavia.

Vlani v auguste si Jo a Scott povedali "áno". Ich manželský sľub ale vydržal len niečo vyše roka; teraz totiž žiadajú, aby bol zväzok anulovaný. Z dvojice sa časom stala trojica, keď si mladomanželka priviedla domov svoju priateľku Wendy a manželovi vysvetlila, že ide o jej milenku. Tá pripustila, že Jo sa jej páčila už pred dvomi rokmi, keď pracovali v jednej nemocnici ako zubárky. S trpkosťou vraj sledovala, ako sa jej tajná láska vydáva za muža.

Jo (vľavo) a Wendy
Zobraziť galériu (2)
Jo (vľavo) a Wendy  (Zdroj: Twitter/Jo)

Scott reagoval na novú situáciu pokojne a keď sa dozvedel, že jeho manželka je lesba, iba sa mu uľavilo. Sám totiž priznal, že až po uzavretí manželstva pochopil, že sa mu páčia muži. Trojica teraz zdieľa jednu domácnosť a čaká na rozhodnutie súdu, ktorý by mal o všetkom rozhodnúť na budúci rok. 

Nechutné PRIZNANIE nevesty ženíchovi pred oltárom: Zabudla, že má zapnutý mikrofón, počuli to všetci

"Tento tweet, v ktorom som chcel priznať svoju sexuálnu orientáciu, som napísal a zároveň zmazal snáď tisíckrát, ale je to tak, som gay," uviedol Turner na sociálnej sieti. Okolie dvojice si postupne zvyká na novú situáciu a niektorí z priateľov navrhujú, aby príbeh Angličanov poslúžil ako scenár k novému filmu. "Zdá sa, že v čase uzavretia manželstva prechádzali obaja bisexuálnou fázou a iba hľadali, kam vlastne patria," uviedla jedna z ich známych. "Ak si Scott nájde priateľa, možno budeme mať spolu opäť svadbu, ale tentoraz dvojitú," zažartovala Jo. 

Viac o téme: SvadbaManželiaHomosexualita
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu