Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Tragédia počas sexuálnej hry: Matka našla svojho syna (†37) mŕtveho, fatálne sebauspokojovanie

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Getty Images)

GOOLE - Prípad tridsaťsedemročného Philipa Walkera, ktorého našli v marci obeseného v jeho dome, je už uzatvorený. Vyšetrovateľ dospel k záveru, že išlo o tragickú nehodu pri sexe. Utrápená rodina spája súvislosti a márne hľadá odpovede na otázky, na ktoré im ich milovaný syn a brat už nedokáže odpovedať.

Philipovej matke sa po príchode do jeho domu v anglickom meste Goole naskytol 5. marca otrasný pohľad. Syna totiž našla nahého a obeseného na posteli s pásom cudnosti. Privolaní záchranári mu už nedokázali pomôcť. Príbuzní neskôr v byte objavili veľké množstvo sexuálnych pomôcok, pornografické filmy a kresby znázorňujúce sexuálne otroctvo, ktorých autorom bol zosnulý. "Sme z toho zdesení. Vôbec sme netušili, že sa zaujíma o takéto veci," priznali členovia rodiny. 

Tragédia počas sexuálnej hry:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Vyšetrovanie Walkerovej smrti bolo uzavreté až tento týždeň. Vyšetrovateľka Rosemary Baxterová na základe zistených skutočností potvrdila, že išlo o nešťastnú náhodu. "Philip Walker zomrel na zadusenie. Pred smrťou nevykazoval žiadne samovražedné úmysly a nebol depresívny. Z tohto dôvodu vylučujem samovraždu," uviedla. Podľa nej skonal v dôsledku autoerotickej asfyxie. Túto praktiku využívajú tí, ktorí si chcú predĺžiť zážitok zo sexuálneho uspokojenia. V tomto prípade sa však sexuálna hra vymkla jeho aktérovi spod kontroly a zadusil sa.

Viac o téme: SexObesenieAutoerotikaSebauspokojovanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu