Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

VIDEO Kamaráti pozerali v noci televízor: Zrazu zmeraveli od hrôzy, keď do obývačky vstúpil...

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Youtube/ABC10)

TRUCKEE - Viac ako stokilový maco prekvapil svojou návštevou jednu rodinu v kalifornskom meste Truckee. Prehliadku rodinného domu mu prerušila až miestna šerifka, ktorú privolala vystrašená majiteľka ukrývajúca sa s deťmi na poschodí. Desivý zážitok rodinu poučil, v budúcnosti budú vraj častejšie kontrolovať, či majú zamknuté dvere a zatvorené okná.

Pätnásťročný Hayes Sherman a jeho kamarát Bobby Harden pozerali v pondelok v noci televízor, keď sa zrazu zjavil na prízemí obrovský medveď, ktorý sa dostal dovnútra cez odomknutý zadný vchod. Záznamy z bezpečnostnej kamery zachytávajú šelmu, ako si dôkladne prehliada interiér kuchyne, kochá sa výhľadom z okna, nakúka do chladničky a vyberá z nej mexické tacos. Na svojej desiate si potom pochutnáva v obývačke.

VIDEO Kamaráti pozerali v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/ABC10)

VIDEO Kamaráti si dali na lúke šlofíka: Hrôzostrašné prebudenie, pred nimi medveď, TOTO nasledovalo

"Bobby zabarikádoval dvere a ja som cez smartfón hodinky zavolal mame na poschodie, že je v dome medveď. Spala na poschodí aj s mojimi bratrancami. Potom sa medveď začal blížiť k nám a bola to naozaj desivá predstava," opísal momenty hrôzy Hayes.

VIDEO Kamaráti pozerali v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/ABC10)

Jeho mama okamžite zavolala na 911. Na miesto vyrazila policajná hliadka. Medvediu prehliadku domu po niekoľkých minútach rázne ukončila šerifka, keď ho spacifikovala uspávacou zbraňou. Rodina uviedla, že v budúcnosti budú určite lepšie zamykať dvere a zatvárať okná. 

Viac o téme: MedveďKalifornia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu