Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Muž (37) dostal nenávistný list od susedov: Si patetický, okamžite s TÝM prestaň!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Alan Jamieson)

LONDÝN - Ocenený škótsky gajdista žijúci v Anglicku narazil na nepochopenie svojich susedov, ktorí ho v anonymnom liste vyzvali na to, aby prestal cvičiť v záhrade. Píše o tom denník The Times. Muža sa to dotklo a teraz rozmýšľa, ako sa má zachovať.

Tridsaťsedemročný Alan Jamieson uviedol, že hrá vonku dvakrát týždenne okolo pol piatej popoludní. Hájil sa tým, že niektorí zo susedov ho skôr dokonca vyzvali na to, aby cvičil častejšie, pretože ho radi počúvajú.

Autori listu od hudobníka požadujú, aby "ukončil patetické pokusy hrať na svoj takzvaný nástroj". Alana sa to veľmi dotklo. "Som hotový hráč a vyhral som už mnoho súťaží. V liste ale boli narážky na to, že moja hra znie ako mačacie vreštanie," hovorí.

Muž (37) dostal nenávistný
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Alan Jamieson)

Vraj si je vedomý toho, že gajdy sú hlasný hudobný nástroj. Mal to vždy na pamäti a istú dobu kvôli tomu nechcel cvičiť doma. Cvičenie je podľa Jamiesona dôležité nielen kvôli udržaniu jeho schopnosti, ale aj preto, aby gajdy zostali v dobrom stave. "Musíte stále hrať, inak sa zmení ich tón," vysvetlil. 

Viac o téme: Gajdy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu