Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO Muž si neumýval 40 rokov vlasy: Keď zistíte, čo mu vyrástlo na hlave, budete čumieť

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

MUNGER - Niektorí ľudia sa cítia blbo, keď si neumyjú vlasy čo i len pár dní. Istý Ind to však neurobil už celých štyridsať rokov! A preto porast, ktorý sa mu za ten čas vytvoril na hlave, už vlasy nepripomína ani náhodou. Vraj si to tak ale želal boh a on ho iba poslúchol.

Mnohé ženy si umývajú vlasy každý druhý deň. Sakal Dev Tuddu ale nič také nepozná, on si totiž svoje vlasy neumyl už viac ako štyri desaťročia. Vďaka tomu sa teraz pýši takmer dva metre dlhým porastom, ktorý sa už ale vlasmi príliš nazvať nedá. Je to vlastne jeden obrovský a hrubý dred. 

A čo vlastne viedlo tohto Inda k tomu, aby si vlasy neumýval? Vraj mu to vnukol hinduistický boh Šiva. "Navštívil ma vo sne a povedal mi, aby som si neumýval ani nestrihal vlasy. A aby som nepil a nefajčil. Poslúchol som," uviedol Sakal, ktorý žije v indickom štáte Bihár na východe krajiny. 

Vlasy väčšinou nosí zmotané na hlave ako turban, len málokedy ich má voľne rozpustené, pretože by sa mu plietli pod nohy. Živí sa ako liečiteľ, doma pripravuje kúru napríklad pre páry, ktorým sa nedarí počať dieťa. Má troch synov, tri dcéry a seven vnúčat. Tuddu tvrdí, že jeho manželke Rupiyi vôbec nevadí, že má také neudržiavané vlasy. Rekord v najdlhších dredoch na svete drží Asha Mandelová (55) z Floridy. V roku 2018 merali neuveriteľných 34 metrov. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu