Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Mladík (†31) si užíval dovolenku v Karibiku, bola jeho posledná: Vypil sódu a potom...

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

FORSYTH - Mladý Američan zo štátu Georgia trávil v marci dovolenku v Dominikánskej republike, kde bohužiaľ zomrel, údajne na následky respiračného ochorenia. Jeho rodina po prvýkrát prehovorila o tejto strašnej tragédii. Urobila tak po tom, čo na ostrove umrelo niekoľko ďalších amerických občanov.

​Matka 31-ročného Tracyho Jeroma Jestera Jr. tvrdí, že noc pred jeho smrťou so svojím synom telefonovala. Podľa jej slov mal dobrú náladu. "Bola sobota, išiel s kamarátmi von, objavovali novú krajinu. Povedal, že sa má dobre," uviedla Melody Moorová.

Syn sa jej okrem toho zdôveril s tým, že vypil sódu, ktorá ale nechutila dobre. Krátko nato sa mladík začal cítiť zle. Na druhý deň Melody zavolala dcéra a povedala jej, že Tracy spadol na kolená a začal zvracať krv. Krátko pred piatou hodinou popoludní umrel. 

Počet mŕtvych turistov v dovolenkovom raji stúpa! Záhadné úmrtia už vyšetruje aj FBI

Jester trpel lupusom, ale doposiaľ nie je známe, či toto autoimunitné ochorenie nejako súviselo s jeho smrťou. Melody verí, že smrť jej syna môže byť spojená s nedávnymi úmrtiami ďalších amerických turistov v Dominikánskej republike. Údajne sa už skontaktovala s FBI, ktoré údajne pridalo Tracyho meno do zoznamu Američanov, ktorí nedávno umreli v spomínanej karibskej krajine. "Rada by som sa dozvedela pravdu o synovej smrti," dodala nešťastná matka. 

Viac o téme: DovolenkaSmrťTuristaDominikánska republika
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu