Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Svadobná fotografka vynadala hosťom: Nevesta vám túto otrasnú FOTO nikdy nezabudne!

(Zdroj: Facebook/Hannah Mbalenhle Stanley)

FORTH WORTH - Svadobná fotografka Hannah Wayová z amerického Texasu poukazuje na to, že ak svojim blízkym dovolíte fotografovať počas obradu, môžu skutočne pokaziť profesionálne zábery. Svoje tvrdenia jasne dokazuje na svadobnej snímke, ktorú pokazilo dievča s telefónom v ruke.

Hannah zdieľala na Facebooku dve fotografie zo svadby. Jeden zo záberov zachytáva nevestu kráčajúcu uličkou so svojím otcom. Keď ale chcela tento moment odfotiť, do záberu sa jej dostal niečí mobilný telefón. Druhá fotografia je zaostrená na telefón neznámeho dievčaťa, ktoré bolo hosťom na svadbe.

"Nielen, že ničíte profesionálnu snímku, ale aj dôležitý okamih pre nevestu, jej otca či ženícha," podotýka fotografka s tým, že kým svadobní hostia si svoje zábery určite nevytlačia a nebudú sa na ne pozerať každý deň, nevesta by si určite rada pripomínala, ako ju otec viedol k oltáru. Wayová sa zároveň obracia na svadobných hostí s prosbou, aby prestali brániť v práci profesionálnym fotografom. "Vypnite si telefón a vychutnajte si svadobný obrad," odporúča. 

Svokra si obliekla na synovu svadbu svadobné šaty! Dôvod, prečo to urobila, vás zarazí

Jej príspevok doslova obletel internet a získal viac ako 145 000 pozitívnych reakcií. Mnohí s Hannah súhlasia a ďakujú, že sa vyjadrila v mene všetkých svadobných fotografov. "Za dva mesiace sa vydávam a bola by som naozaj smutná, keby moje svadobné fotky pokazili ľudia so svojimi telefónmi," zdôverila sa budúca nevesta v komentároch.

Viac o téme: SvadbaNevesta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu