Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Mladí milenci poslali rodičom SELFIE z dovolenky: Keď si otec všimol ten pikantný detail...

(Zdroj: Twitter/kels)

LONDÝN - Všetci, ktorí si radi vytvárajú a posielajú selfie fotografie, by si mali pred ich odoslaním dôkladne prehliadnuť ich obsah. V opačnom prípade sa môžu dostať do rozpakov presne tak ako Kelsey a jej priateľ Elliot, ktorí na zábere z dovolenky odoslali rodičom aj čosi navyše.

Pred poslaním selfíčka sa všetci sústredia najmä na to, či na nej vyzerajú dobre. Málokto kontroluje, kam všade nazrie zvedavý objektív mobilného telefónu a čo všetko následne o vás prezradí. Presne túto chybu spravila 21-ročná Kelsey z Veľkej Británie, keď poslala fotku, na ktorej pózuje spolu so svojím priateľom, svojim rodičom prostredníctvom Twitteru. Tí majú, zdá sa, orlí zrak, pretože na zábere si všimli niečo, čo jeho autori zjavne prehliadli. 

"Ockovi sa fotka veľmi páči a hovorí, že tam máte pekné balenie lubrikačného  gélu," okomentovala mama selfie, na ktorej je na stolíku medzi rôznymi drobnosťami vidno flaštičku s jednoznačným obsahom. 

Mamička (28) si spravila SELFIE v zrkadle: Keď si všimla ten detail, vybuchla od smiechu

Kelsey sa snažila zachrániť situáciu a tvrdila, že je to Elliotov liečivý gél na koleno, čo vyvolalo na druhej strane ešte väčší smiech. Otec totiž záber zväčšil a len dokázal, že na fotke je naozaj zachytený lubrikačný gél. Dievčina sa teraz cíti veľmi zahanbene a zrejme ešte dlho sa bude hanbiť pozrieť svojim rodičom do očí. 

Viac o téme: TrapasLubrikačný gélSelfie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu