Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

FOTO Dievčina pátrala po stratenom psovi na Facebooku: Takúto zápletku by nikdy nečakala

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Facebook)

SUISUN CITY - Neznáma žena z Kalifornie na svojom Facebooku zverejnila príspevok o tom, že 4. júla z dvora jej priateľa zmizol pes. Našťastie sa ho podarilo nájsť, nálezca sa ho však prekvapivo rozhodol predať. Vďaka ostatným užívateľom sociálnej siete sa dievčine napokon predsa len podarilo získať späť.

Keď sa v súčasnosti niekomu stratí domáce zvieratko, najefektívnejšie ho možno nájsť vďaka sociálnym sieťam. Niektorí túto možnosť ale naopak zneužívajú. Príkladom je osoba, ktorá našla zatúlaného psa a rozhodla sa, že sa ho pokúsi predať bez toho, aby kontaktovania pôvodného majiteľa. Tomu fenka ušla zo záhrady po tom, ako sa zľakla ohňostrojov počas osláv Dňa nezávislosti. 

FOTO Dievčina pátrala po
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Našťastie, užívatelia Facebooku si všimli ponuku na predaj psa. Fotografiu približne polročného huskyho porovnali s fotografiou, ktorú na svojom facebookovom účte zverejnila zúfalá žena. Na predajcu preto začali naliehať, aby psa okamžite vrátil pôvodnému majiteľovi. 

FOTO Dievčina pátrala po
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: offerup.com)

Tento príbeh mal predsa len šťastný koniec. Mladík sa pýtal ľudí v susedstve, či nevideli jeho fenku Sansu. Po chvíli natrafil na malého chlapca, ktorý ho priviedol k domu, kde držala psa jedna žena. "Keby nebolo toho chlapca, už dávno by bol predaný," uviedla mladá žena. 

Viac o téme: PesStrataDomáci miláčik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu